Галаксикика: компоненти и подножја

хаклаб КИКА ул. Коста Шахов бр. 7, кат 2, стан 5, Skopje

Вечерва во 20:00ч продолжуваме со лемење на првиот Југословенски DIY компјутер “Galaksija”. Може да ни се придружи секој што го интересира електроника, ретро компјутери и слично. Ќе има и пиво. :)