Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Сакам да ми работи: k8s in the wild

19 февруари 2022 @ 20.00 - 22.30 CET

Не мора секој кубернетз да биде на aws, google или azure (божсачувај). Вечерва ќе се обидеме малку поинакув кубернетс кластер.

Се гледаме во сабота во 20:00 на https://meet.google.com/fqx-ycuz-ijv

Details

Date:
19 февруари 2022
Time:
20.00 - 22.30 CET

Venue

Google Meet