TidyTuesday 21 во КИКА [18.2.2020 во 19 ч.]

И овој вторник продолжуваме со Statistical Rethinking глава 4, линеарни модели, во R и Python…

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *