Учиме заедно: Deep learning со Andrej Karpathy

Денес (12.02.2023)  ќе учиме deep learning заедно во Хаклаб. Ќе почнеме со курсот на Andrej Karpathy – From Zero to Hero, курс кој во 7 лекции не води брзо од фундаментално знаење за невронски мрежи до градење на модел како GPT

Се гледаме од 19:00 вечер во Хаклаб!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *